iPhone 7

Gelukkig hoeft men niet lang meer te wachten. Over precies een dag wordt namelijk de iPhone 7 gepresenteerd. Apple presenteert haar nieuwste toestel op het speciale Apple event, dat elk jaar wordt georganiseerd. Tijdens dit event presenteert Apple al haar nieuwe producten. Natuurlijk wordt er al veel gespeculeerd over het nieuwste toestel van Apple en ook zijn er al vele foto’s en video’s uitgelekt. Toch blijft het altijd nog even spannend, totdat daadwerkelijk bekend is wat men van de iPhone 7 mag verwachten. Het is nog niet bekend wat de iPhone 7 met abonnement moet gaan kosten.

De allerlaatste geruchten rondom de iPhone 7

Ook afgelopen weekend zijn er nog behoorlijk wat details rondom de iPhone 7 naar buiten gebracht. Deze details zijn afkomstig van Ming-chi Kuo, ook wel bekend als de meeste betrouwbare Apple analist. Zodra deze Apple analist details naar buiten brengt, kan men er bijna van uit gaan dat deze details ook kloppen.

Volgens Ming-chi Kuo zal de iPhone 7 in maar liefst vijf verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Natuurlijk is de smartphone te verkrijgen in de kleuren, zilver, goud en rosegoud. Daarnaast zal de iPhone 7 ook te verkrijgen zijn in mat zwart en glanzend zwart. Wel wordt er verwacht dat de laatste twee kleuren maar in een bepekte oplage te verkrijgen zullen zijn. Volgens de laatste details zal de iPhone 7 niet meer te verkrijgen zijn met een opslaggeheugen van 16GB. Dit zullen de meeste gebruikers ook helemaal niet erg vinden. Het basismodel zal te verkrijgen zijn met een opslaggeheugen van 32GB. Daarnaast zijn er nog twee modellen te verkrijgen met een opslaggeheugen van 128GB en 256GB.

Naast deze details, maakte Ming-chi Kuo ook bekend dat de iPhone 7 waterbestendig zal zijn. Hierdoor kan het toestel in bijna alle situaties gebruikt worden en zijn er dus geen belemmeringen meer. Ook zal de iPhone 7 geen standaard koptelefoon ingang meer hebben. De iPhone 7 zal naar verwachting worden geleverd met een Lightning-connector. Hier kan een EarPod koptelefoon op worden aangesloten.

Het is nog maar even wachten, totdat men daadwerkelijk alles weet van de iPhone 7. Het Apple event is live te volgen, zodat niemand ook maar iets hoeft te missen.

Leave a Reply