Zoals het er nu naar uit ziet zal de nieuwe Samsung Galaxy S6 bij de introductie duurder zijn dan zijn voorganger, de Samsung Galaxy S5. Wel zal de standaard opslagcapaciteit hoger komen te liggen, waardoor de hogere instapprijs enigszins te billijken valt.

Want waar de S4 en S5 in het verleden als goedkoopste variant verkrijgbaar waren in een 16GB uitvoering, is dit volgens wel ingevoerde bronnen bij de Samsung Galaxy S6 niet meer mogelijk. Dat model zal uitsluitend geproduceerd gaan worden in een 32GB, 64GB en 128GB versie. Dat de goedkoopste variant daardoor pas verkrijgbaar is vanaf €749,- is dan enigszins verklaarbaar.

Met deze prijs is de nieuwe Samsung Galaxy S6 zelfs iets goedkoper dan zijn voorganger, want die 32GB versie was bij de introductie verkrijgbaar vanaf €799,-. Daarmee is de versie met 32GB aan opslag capaciteit dus per saldo €50,- goedkoper.

De nieuwe Samsung Galaxy S6 zal naar alle verwachting gepresenteerd worden tijdens het Mobile World Congress begin maart. Samsung zal bij de Samsung Galaxy S6 waarschijnlijk kiezen voor een compleet nieuw ontwerp. Het scherm zou een super hoge resolutie van 2560×1440 pixels krijgen. Verder zal er mogelijk 4GB aan werkgeheugen in het toestel worden verwerkt, wat evenveel is als de meeste laptops.

Van welke kwaliteit de camera van de nieuwe Samsung Galaxy S6 wordt lijkt nog een beetje gissen omdat de meningen van diverse bronnen daarover nog verdeeld lijken te zijn. Dat neemt niet weg dat de consument hoeft te twijfelen aan de kwaliteit van deze toekomstige camera, want de voorspellingen varieren tussen de 16 megapixel en 20 megapixel.

Hoe het Samsung Galaxy S6 abonnement er uit gaat zien is nog even afwachten. De Galaxy S5 was bij introductie vrij snel gratis verkrijgbaar in combinatie met een abonnement van tussen de €30,- en €35,- maar of dit voor de Galaxy S6, toch iets wat duurder zoals hierboven beschreven, is nog maar de vraag. Bezoek voor een voordelig Samsung Galaxy S6 abonnement regelmatig de website voor gsmverkoop voor alle laatste updates!

Leave a Reply