Ondanks dat Samsung vrij recent zijn nieuwe Samsung Galaxy S6 presenteerde staat er nu al weer een nieuw toestel op de rol: de Samsung Galaxy S6 Active. Het toestel zal stof- en waterdicht zijn en en van extra zware kwaliteit.

Aan de hand van modelnummers is te zien dat er waarschijnlijk snel een opvolger van de Galaxy S5 Active beschikbaar zal zijn. Waar de Galaxy S5 Active het nummer SM-G870A kreeg, werkt Samsung nu zo blijkt uit een zogenoemd user agend profiel op de website van Samsung, aan modelnummer SM-G890A wat zou moeten duidden op de Samsung Galaxy S6 Active.

In het verleden produceerde Samsung van de S4 en S5 dus ook al een active variant, die symbool stonden voor stevigere materialen en meer robuustheid. Zoals het er nu naar uit ziet zal de Galaxy S6 Active over dezelfde interne specificaties gaan beschikken als de reguliere Samsung Galaxy S6.

In de regel wordt de active variant zo’n twee maanden na lancering van het reguliere model gepresenteerd. Wat een Samsung Galaxy S6 Active abonnement moet gaan kosten is nog niet bekend.

Leave a Reply