De wereldberoemde telefonie merk Samsung zal vanaf 11 maart uitgeleverd worden in Nederland, zo meldt de website Android World het. Samsung zelf heeft bevestigd dat op 21 Februari om 19:00 CET in Barcelona de presentatie van de gloednieuwe Samsung S7 plaats zal gaan vinden. De toestellen zullen vanaf die dag ook besteld worden.

Actie
De liefhebbers die de toestel al besteld hebben voor dat de Samsung S7 in de winkel ligt, zouden ze een virtualrealitybril en de Gear VR gratis meegeleverd krijgen van Samsung. Hiermee hoopt het bedrijf Samsung vele consumenten te kunnen beïnvloeden om voor de nieuwe Samsung S7 te gaan.
Dit is niet de eerste keer dat Samsung een actie houdt, eerder werd er bij de nieuwe mobielen ook een actie gehouden waar je een gratis draadloze oplader meegeleverd kreeg.

Kleuren
In de maand februari zou er een leak plaatst hebben gevonden waar je de gloednieuwe S7 design kunt zien.

De S7 zal beschikbaar zijn in paar kleuren o.a. in het zilver, zo meldt de betrouwbare twitteraar @Evleaks. Ook is er een andere leak plaatsgevonden door de blog genaamd Pisapepeles, dat gevestigd is in Chili.
De telefoontoestel zal ook in uitkomen in een goud kleurtje, terwijl de grote concurrent van Samsung, Apple, ook een iPhone had uitgebracht in het goud.
Ook zal de Samsung Galaxy S7 een roze kleur gaan bevatten. Of dat een succes wordt?

Design
Er kwamen al aantal berichten te voor schijn dat de Samsung Galaxy S7 abonnement niet zoveel zal gaan afwijken van de Galaxy S6. Maar de S7 is de verfijnde versie van de S6 waarbij de randen smal zijn langs het beeldscherm wat voor onderscheid zal gaan zorgen.

De normale model van de S7 zal een variant beschikken over een 5,1 inch-amoled-display ( met een pixeldichtheid van 577 ppi) en een variant over een 5,5 inch-scherm die de Samsung Galaxy S7 Edge zal gaan heten.

De camera zal 12 megapixel bevatten aan de achterkant van de mobiel met een lagere maximale resolutie, maar het zal ook een verbeterde sensor en een diafragma hebben van f/1.7.

Accu
De opvolger van de S6 zal beschikken over een grotere accu, volgens de geruchten. De S7 zal waarschijnlijk een accu bevatten van 3000 mAh en de S7 Edge een 3600 mAh. Dit zal een vooruitgang ten opzichte van de S6 en Edge, die een accu hebben van 2550 mAh en 2600 mAh. Beiden toestellen gingen maximaal anderhalve dag mee op één acculading waarbij de S7 dus langer vol zal gaan houden.

Leave a Reply