iPhone 7

Morgenavond gaat het dan daadwerkelijk gebeuren, de presentatie van de iPhone 7. Het Apple event zal natuurlijk live te volgen zijn via internet en niemand wil dit natuurlijk missen. Tijdens het event zullen alle specificaties en overige snufjes van de iPhone 7 aan bod komen. Na de presentatie weet men precies wat er van de iPhone 7 verwacht mag worden. Hoe dichter bij de daadwerkelijke presentatie, hoe meer foto’s en filmpjes er opduiken. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Kijk dan op de website www.iphone7wijzer.nl

Laatste geruchten

Een nieuw gerucht dat rondgaat, is dat de iPhone 7 4K video’s zou kunnen opnemen in zestig frames per seconde. Mocht dit gerucht daadwerkelijk waar zijn, is dit een unieke zet van Apple aangezien dit nog niet eerder is uitgevoerd door de concurrentie. Mocht dit daadwerkelijk het geval zijn, is het toestel natuurlijk veel geheugen nodig, om al deze video’s op te kunnen slaan. Dit zou natuurlijk een reden kunnen zijn, waarom de iPhone 7 niet meer te verkrijgen is met een opslaggeheugen van 16GB. Hier heeft de gebruiker dan natuurlijk enorm weinig aan. De variant met een opslaggeheugen van 256GB zou dan erg goed van pas komen. Ook laten de uitgelekte foto’s zien, dat er een rubberen beschermlaag te zien is bij het simkaart slot. Dit zou weer kunnen aanduiden dat de iPhone 7 daadwerkelijk waterdicht gaat worden.

Naast uitgelekte foto’s en video’s, is er ook een benchmarktest uitgelekt. Deze benchmarktest laat zien hoe de iPhone 7 presenteert. Hieruit valt al vrij snel op te maken, dat de iPhone 7 beter presteert dan de voorgangers. De iPhone 7 draait op een nieuwe A10-chip en deze presteert maar liefst 35% beter dan de chip die werd gebruikt voor de iPhone 6S. De iPhone 7 zal daarnaast een werkgeheugen hebben van 2GB, terwijl de iPhone 7 Plus een werkgeheugen zal gaan krijgen van maar liefst 3GB.

Ook blijkt uit de uitgelekte foto’s en video’s dat de iPhone 7 in vijf verschillende kleuren te verkrijgen zal zijn. Naast de standaard drie kleuren, zal de iPhone 7 ook in mat zwart en glanzend zwart te verkrijgen zijn. Deze twee zwart tinten geven de iPhone 7 een luxe uitstraling.

Leave a Reply