Over de hele wereld zouden providers momenteel al ruim 20 miljoen Samsung Galaxy S6 toestellen hebben besteld. Een absoluut record voor het nieuwe toestel van Samsung.

Volgens een anonieme bron bij Samsung zouden er al 15 miljoen reguliere Samsung Galaxy S6 toestellen besteld zijn en ook nog eens ruim vijf miljoen Samsung Galaxy S6 Edge exemplaren.

Het gaat in deze niet om bestellingen die consumenten bij de providers gedaan hebben. De door de providers bestelde toestellen zijn nog niet allemaal verkocht aan consumenten via een pre-order maar de geweldige vraag van providers naar de twee toestellen geeft wel aan dat een gigantische vraag op komst is naar de twee recent gelanceerde top toestellen van Samsung.

De normale verkoop van de Samsung Galaxy S6 start op 10 april. Samsung zelf wil bovenstaande berichtgeving niet bevestigen maar hoofd mobiele telefonie, J.K. Shin, geeft wel aan dat de cijfers inderdaad “echt enorm” zijn.

De Samsung Galaxy S6Samsung Galaxy S6 Edge Black en Samsung Galaxy S6 Edge zijn inmiddels ook al te bestellen via gsmverkoop. Bekijk en vergelijk alle aanbiedingen en sluit een abonnement af wat het best bij jou en je bel- en internetgedrag past!

Leave a Reply