Een superieur scherm, razendsnelle prestaties en ook niet onbelangrijk, een geweldige accu. Zo maar wat lovende woorden voor de nieuwe Samsung Galaxy Note 4 in onlangs geschreven reviews over het toestel op gsmverkoop.

Want ondanks dat het toestel pas een aantal weken leverbaar is zijn de berichten over het nieuwe paradepaardje van Samsung in de Note lijn nu al overweldigend. Zo zou met name de snelheid van het toestel, uiteraard dankzij de Quad-core 2,7 GHz Krait 450 processor, overweldigend zijn en zou ook het scherm van bijzonder hoge kwaliteit zijn.

Wie overigens de specificaties van het toestel bekijkt en vergelijkt met concurrerende toestellen kan ook niet anders dan concluderen dat Samsung met de Note 4 een absoluut top toestel in de markt heeft gezet. Daarvoor hoeft geen Galaxy Note 4 review geschreven te worden, de specificaties zijn van het absolute topniveau.

Wie dan toch moet wennen aan het grote 5,7 Super Amoled scherm doet dit, zo blijkt uit de reviews, binnen slechts enkele dagen en wil vanaf dat moment al niet meer terug richting een kleiner scherm. Tel daar bij op een werkgeheugen van 3GB, de eerder genoemde super processor en ook nog eens een ultragrote Li-Lon 3220 mAh accu en je hebt een toestel wat eigenlijk zou moeten doen aan de eisen van bijna alle smartphonebezitters.

Een goedkoop Samsung Galaxy Note 4 abonnement is te bestellen via de speciale productpagina van het nieuwe toptoestel. Hier lees je ook de reviews, geschreven door consumenten die het toestel al in het bezit hebben. De Samsung Galaxy Note 4 is verkrijgbaar in combinatie met een abonnement vanaf €36,- per maand, waarbij het toestel geheel gratis is.

Leave a Reply