Er zal een verandering plaatsvinden die wordt doorgevoerd bij de introductie van nieuwe abonnementen op 4 april. Vodafone zal met zijn nieuwe Black-abonnement dan ook de grootste databundel van Nederland beschikbaar maken met een grootte van 25 GB per maand.

Het abonnement zal 89 euro per maand gaan kosten waarbij je 2 GB buitenlandinternet hebt, onbeperkt bellen in 34 landen en 100 minuten bellen vanuit Nederland naar het buitenland. Bovendien krijgen de Black-abonnees standaard een abonnement op muziekdienst Napster en de mobiele tv-dienst TV Anywhere.

Van de bestaande Red-abonnementen zal de grootte van de databundels van 1,5 tot 12 GB worden vernieuwd. Deze abonnementen bieden ook onbeperkt bellen en sms’en in Nederland waar je een abonnement kunt nemen voor tussen de 26 en 36 euro per maand. Bij het duurste Red-abonnement wordt een extra simkaart geleverd die je ook kunt gebruiken voor in een tablet of voor een ander apparaat.

De 2 nieuwe Smart-abonnementen bieden databundels van 1,5 en 5 GB in combinatie met 150 belminuten. De kosten ervan zullen tussen 21 en 25 euro liggen per maand.

Er zijn tevens 3 nieuwe Start-abonnementen met kleine databundels, voor de mensen die weinig mobiel internet gebruiken. Bij deze abonnementen zal er geen proefperiode van 3 maanden plaatsvinden.

Leave a Reply