doos-nieuwe-alcatel-telefoons-vr-brilHet bedrijf Alcatel heeft twee nieuwe smartphones aangekondigd waar de smartphones worden geleverd in een doos wat ook gebruikt kan worden als een VR-bril. Een VR-bril is en videobril waar het met een band om het hoofd wordt gebonden.

De twee nieuwe smartphones die zijn aangekondigd, genaamd de Alcatel Idol4+ en 4S, zijn meegeleverd in een doos die gemaakt is van plastic wat zich moet voordoen als VR-bril. Dat maakte Alcatel zaterdag bekend bij het Mobile World Congress in Barcelona.

De smartphones hebben een Boom-knop waar de gebruikers een extra functie kunnen inzetten van een app die ze gebruiken. Zo kan je dus vanuit de standby-modus een directe foto maken en tijdens het kijken naar jouw fotogalerij kan je met de Boom-knop automatisch een slideshow laten maken.

De smartphone Alcatel Idol 4+ maakt gebruik van een Snapdragon 617-chip en de 4S een Snapdragon 625.
De Idol 4+ heeft een scherm van 5,2 inch met full hd. De 4S heeft een scherm met een grootte van 5,5 inch en een qhd-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Ook hebben beide telefoons een werkgeheugen van 3 GB. De Idol 4 heeft 16 GB en de 4+ 32 GB aan opslagruimte.

De toestellen zullen ongeveer tussen de 300 en 450 euro gaan kosten.

Plus

Het bedrijf Alcatel heeft ook aangekondigd een Windows apparaat te maken dat kan worden gebruikt als een laptop en tablet. De Plus 10 heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels met een scherm van 10 inch.

De Plus 10 die in Juni word uitgebracht zal 350 euro gaan kosten die samen word meegeleverd met een  toetsenbord via bluetooth.

Leave a Reply