Samsung Galaxy S8

Nu dat de Samsung Galaxy Note 7 ook bijna in Nederland te verkrijgen is, kunnen de geruchten over de opvolger eindelijk gaan los barsten. Samsung zal namelijk begin volgend jaar de Samsung Galaxy S8 gaan presenteren. Samsung doet het nog steeds enorm goed in de smartphone markt en ook de toestellen uit de Galaxy lijn zijn nog steeds erg gewild. Samsung kennende, zal men ook van de Samsung Galaxy S8 weer genoeg mogen verwachten.

Wat is er tot nu toe bekend

Er is op dit moment nog niet veel bekend over de Samsung Galaxy S8. Natuurlijk gaan er al wel geruchten rond en deze zijn voornamelijk afkomstig uit China. De geruchten die op dit moment rond gaan, gaan voornamelijk over de vernieuwde camera en een spectaculair beeldscherm. Dat de Samsung Galaxy S8 een spectaculair beeldscherm zal gaan krijgen is eigenlijk geen verrassing meer. Samsung heeft namelijk even geleden een compleet nieuw beeldscherm gedemonstreerd en dan is het eigenlijk geen verrassing meer, dat Samsung hier uiteindelijk ook mee gaat werken. Zodoende wordt er verwacht dat de Samsung Galaxy S8 een beeldscherm zal krijgen dat beschikt over een 4K UHD resolutie. Deze resolutie staat voor 3840 x 2160 pixels, wat betekend dat het een spectaculair scherm gaat worden.

Een vernieuwde camera

Ook de camera is een onderdeel, dat door Samsung flink onder handen zal worden genomen. Tegenwoordig mag een goede camera niet meer ontbreken op een smartphone en dat weet Samsung ook. Speciale momenten worden tegenwoordig vastgelegd met de camera van een smartphone en hier wil men dan ook echt op kunnen vertrouwen. Volgens de geruchten, zal de Samsung Galaxy S8 dan ook een dubbele camera aan de achterkant van het toestel gaan krijgen. Hier zal men spectaculaire foto’s mee kunnen gaan maken. Ook zijn de selfies nog steeds enorm in trek. Hier wil Samsung dan ook graag op inspelen. Zodoende zal de camera aan de voorkant van het toestel ook ander handen worden genomen. Volgens de geruchten zal deze camera gaan beschikken over 8 megapixels.
De Samsung Galaxy S8 zal in het begin van 2017 gepresenteerd gaan worden.

Leave a Reply