Samsung Galaxy S8

Vanuit China komen alweer voldoende geruchten binnen, over de Samsung Galaxy S8. Het allernieuwste toestel van Samsung zal naar verwachting begin volgend jaar worden uitgebracht. Volgens de geruchten mag men veel gaan verwachten van de Samsung Galaxy S8. Het toestel zal over flink wat vernieuwde specificaties gaan beschikken.

Geruchten

Volgens de geruchten die uit China komen, zal de Samsung Galaxy S8 gaan beschikken over een irisscanner. Deze irisscanner kan onder andere worden gebruikt als beveiliging van het toestel. Samsung maakte al gebruikt van een irisscanner bij de Galaxy Note 7, dus zodoende is het ook wel voorspelbaar dat Samsung deze irisscanner ook gaat gebruiken bij de Samsung Galaxy S8. Een andere vernieuwde specificatie is ook een beetje voorspelbaar. Zo zal de Samsung Galaxy S8 namelijk een spectaculair scherm gaan krijgen die beschikt over een 4K UHD resolutie. Samsung heeft al eerder aangegeven met dit scherm te willen gaan werken.

Vernieuwde camera

Er gaan ook meerdere geruchten rond, over een vernieuwde camera. Samsung weet dat de camera op een smartphone veel wordt gebruikt. Men kan door middel van de smartphone alles vastleggen, waardoor een gewone camera tegenwoordig overbodig is. Zodoende is het ook erg belangrijk dat de camera geregeld wordt vernieuwd. Volgens de geruchten zal de Samsung Galaxy S8 namelijk gaan beschikken over een dubbele camera. Deze dubbele camera zal zich aan de achterkant van het toestel gaan bevinden. Wat de precieze bedoeling is van deze dubbele camera is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend, over hoeveel megapixels de dubbele camera kan gaan beschikken. Naast deze geruchten, gaan er ook geruchten rond, over de camera aan de voorkant van de Samsung Galaxy S8. Deze zal waarschijnlijk gaan beschikken over 8 megapixels en hierdoor kan men prachtige selfies maken met deze camera.
Natuurlijk blijven het nog steeds geruchten. Het is nog te vroeg om al aan te kunnen geven, of de geruchten daadwerkelijk kloppen. Aangezien Samsung haar nieuwste toestel pas begin volgend jaar zal gaan presenteren, zullen er ook nog veel meer geruchten voorbij gaan komen. Het is in ieder geval al wel zeker, dat de Samsung Galaxy S8 een toptoestel gaat worden.

Leave a Reply